Site menu
Legatura cu adminu

Numai prin mesaje la rubrica contacteaza-ne
Vizitatori
widgeo.net
free counters
Parere Site
Rate my site
Total of answers: 112

SCM Brasov a promovat!

• Braşovenii au cîştigat barajul cu FC Zagon şi vor juca din sezonul viitor în Liga a 3-a

SCM Braşov a cîştigat meciul de baraj cu FC Zagon, scor 2-1 (1-0), iar formaţia pregătită de Dan Bona a obţinut promovarea în Liga a 3-a. Pe o căldură sufocantă, meciul disputat, aseară, la Berca, a fost echilibrat, iar cei de la Zagon au ratat o uriaşă ocazie de a marca, însă portarul braşovean a fost salvat de bară. Încurajaţi de circa 250 de fani braşoveni, elevii lui Dan Bona au reuşit să deschidă scorul în minutul 34 prin Marinescu, după o centrare perfectă a lui Ailincăi. Acelaşi Marinescu avea să majoreze scorul în minutul 62, iar covăsnenii au redus din diferenţă prin Mate Joszef (’81). „Obiectiv îndeplinit! Am reuşit să promovăm, iar meritul este al jucătorilor care merită toate felicitările. Nu a fost uşor, pentru că am întîlnit o echipă cu jucători experimentaţi. Pe tot parcursul acestui sezon am avut condiţii bune de pregătire asigurate de Primăria Braşov. Nu ştiu ce va urma, acum este momentul să sărbătorim promovarea", a declarat Dan Bona, antrenorul lui SCM Braşov. În acest meci, pentru SCM Braşov au jucat: Dărăbanţ – Turcan (’75 Chivu), Măuţă, Dămoc, Ailincăi – Postolache, Marin, Kantor (’70 Cîntea), Terciu (’30 Moraru) – Marinescu, Ciolănel (’70 Chiţa).

SCM Braşov va evolua în liga a III-a

Nou-promovată în liga a III-a, SCM Braşov a obţinut, în weekend, prima victorie a perioadei de pregătire, băieţii lui Dan Bona învingând cu, 3-0, formaţia de liga a III-a, Vişina Nouă.

Aşadar, după două remize, 2-2 cu Concordia Chiajna şi 1-1 cu Steaua II, SCM Braşov s-a impus fără probleme în confruntarea susţinută sâmbătă, pe Stadionul „Carpaţi". Golurile formaţiei de la poalele Tâmpei au fost marcate de Dămoc (2) şi Ciolănel.
SCM Braşov: Dărăbănţ - Iacob, Măuţă, Dămoc, Ailincăi - Postolache, Nicodim, Negraru, Moarcăş - Marinescu, Răceanu.

În partea secundă au mai evoluat: Ailincă - Gal, Movileanu, Voicu, Cantor, Marin, Cîndea, Bărbăşescu şi Terciu.


Ceas
Urmatorul meci

Pregatirea de iarnaPana in februarie


Logheazate pe Site
Stiri Zilnice

Copyright MyCorp © 2019